Honlap

TiszaTv, radió35, radió-izé, krónika
BUTTON_POST_REPLY
boszodi
HozzászólásokCOLON 1
CsatlakozottCOLON 2009.11.15. 13:50

Honlap

Hozzászólás Szerző: boszodi » 2009.11.15. 14:11

Több Tiszaújvároshoz hasonló méretű település honlapját böngésztem, és azt tapasztaltam, hogy a nálunk megszokott heti frissítés helyett - ami voltaképpen a Krónika tartalmát jelenti - naponta található rajtuk új információ. Az internetnel éppen ez lenne a lényege, hogy a nyomdai, kézbesítési és más hagyományos médiaterjesztési technikák nem befolyásolják a naprakészséget. Amennyiben a szerkesztői stáb kapacitása szab gátat, talán fejlesztehetnénk. Javasolom, hogy biztosítsanak lehetőséget lakossági megjelenésre . persze szerkesztett formában - hiszen a város történetét nemcsak újságírók jegyzik.
Üdvözlettel!

szerkesztő
HozzászólásokCOLON 121
CsatlakozottCOLON 2009.04.21. 10:45

Re: Honlap

Hozzászólás Szerző: szerkesztő » 2009.11.16. 09:56

Ön egy korábban már felvetett kérdést tesz szóvá újólag. Ismételten azt tudjuk mondani, hogy a honlap nem internetes hírportál, ezért nem naprakész a helyi hírek terén. Az egyéb - főleg önkormányzati- információk azonban a lehető legfrissebbek, ám ezek nem feltétlenül a főoldalon jelennek meg, hanem a menüben vagy az Önkormányzati Tájékoztató Rendszer weblapon.
A Krónikából kiszerkesztett cikkekkel az az elsődleges szándékunk, hogy a városunk iránt érdeklődők, az egykori tiszaújvárosiak, a máshol dolgozó, tanuló tiszaújvárosiak heti rendszerességgel és egy kattintással tájékozódhassanak városunk főbb eseményeiről, történéseiről. Mindemelett -igaz gyér számban- friss híreket is közlünk, amennyiben azok nagyon fontosak.
Másik felvetésével -a lakossági megjelenéssel- nyitott ajtón "kopogtat" hiszen a fórum ezt a célt is szolgálja. Éljen vele Ön is minél gyakrabban!
Köszönjük véleményét.

BUTTON_POST_REPLY