Laborálás?

BUTTON_POST_REPLY
kissfero
HozzászólásokCOLON 27
CsatlakozottCOLON 2009.04.17. 21:44

Laborálás?

Hozzászólás Szerző: kissfero » 2011.06.24. 09:01

Meglepődve olvastam a krónikában, hogy a rendelőben korlátozzák a laborvizsgálatokat. Az egész cikk több szempontból érdekes. Egyrészt azt írja, hogy az orvosok csak indokolt esetben adhatnak ki beutalót. Akkor ezek szerint eddig indokolatlanul adták ki őket? :shock: :shock:
S ki dönti majd el, hogy mi az indokolt? A háziorvosom majd eltöpreng, hogy ó, indokolt vagy nem indokolt egy beutaló? Szegény, micsoda dilemmába kerül. Ha oda megyek a laborba, rám néz a kedves nővérke, és azt mondja, hogy nekem nem indokolt, mert ránézésre jó állapotban vagyok? :shock:
A másik az, hogy menyire veszi el a tiszaújvárosiaktól a vidékről beérkezők nagy száma a szűkös kapacitást? Persze tudom ez nem szép felvetés, de ha a miénk az intézmény, akkor azért talán a helyieket kéne preferálni s korlátozzák az övéket. A harmadik pedig, amit korábban már feszegettem, hogy itt egy milliárdos fejlesztés, ami kihasználatlan lesz, mert nincs elég szakorvos és finanszírozási lehetőség. Talán a városi költségvetésben kellene rá megkeresni a pénzt, aminek a forrást inkább nem kezdeném el fejtegetni, mert megkaphatnám szerkesztő úrtól, hogy demagóg és populista vagyok.

BUTTON_POST_REPLY