Motorosok

BUTTON_POST_REPLY
kissfero
HozzászólásokCOLON 27
CsatlakozottCOLON 2009.04.17. 21:44

Motorosok

Hozzászólás Szerző: kissfero » 2009.09.11. 16:31

Természetes dolog, hogy a rendőrség igyekszik a közlekedés terén is fenntartani a rendet, és marconán fellép a szabálytalanul parkolókkal, netán a Szent István úton a záróvonalat súroló közlekedőkkel. :o Gondolom ezek a szörnyű tettek nagyban rontják a közlekedési morálunkat, és azért nem jut idejük a száguldozó motorosokra. :roll: Biztosan sokan halljuk az esti csendbe belehasító motorbőgést, a gumicsikorgást, de a zsaruk hallása szelektív. Na meg persze nem is könnyű elkapni őket, mert leköti az energiájukat a parkoló autók bírságolása. A minap is elnéztem egy ily intézkedést, ahol már épp távozni akart a szabálytalankodó autós, de a rend őrei mint a kommandósok ugráltak ki a kocsiból ahogy megálltak mellette, sőt az egyik még a gumibotjáért is visszament a jármühöz, hátha az agresszív nyugdíjas még ellenáll az intézkedésnek. :shock: Ja nem mellékesen az intézkedés hatására még jó félóráig továbbra is szabálytanul parkolt a kocsi, és persze zsaru jármű is, mivel ismereteim szerint ők is csak akkor léphetik át a Kresz szabályokat ha használják a megkülönböztető jelzéseiket. :evil:
De viszont a város és Szederkény közt, vagy a Jabil környékén döngető motorosokkal nem törődnek, mert hát őket ugye nem oly könnyű elkapni. Vagy a tirathlon nagyhét estéin, a robogózó suhancok úgy cikázgattak az emberek közt, mint önjelölt Talmácsik.
Úgy vélem ideje lenne kicsit a motorosra is energiát fordítaniuk

brill
HozzászólásokCOLON 7
CsatlakozottCOLON 2009.04.16. 11:35

Re: Motorosok

Hozzászólás Szerző: brill » 2009.09.12. 20:03

Ezzel teljes mértékben egyet értek.
Az a K.J.2 nem egy észlény....

Megkülömböztető jelzésről meg annyit, hogy egy szombati napon, 22óra körül arra lettem figyelmes, hogy egy "állat" húzza a kocsinak a Lévay úton a Sz.I. körforgalomtól az Örösi útig. Senki nem volt a láthatáron, a sebesség olyan 100-120 lehetett!!!
Pont mikor mellém ért, mondom megjegyszem már ki ez a barom, erre a kocsi oldaláról szépen vissza villant a gyönyörű összetéveszthetetlen fényvisszaverős RENDŐRSÉGi felirat. Az új FORD-nak tolták, MEGKÜLÖMBÖZTETŐ JELZÉS NÉLKÜL !!!!

Kedves kisferó!

Akkor most mit is várunk el tőlük ?
Le kell váltani a Közlekedés felügyelet vezetőjét, hogy történjen változás.

Az Általad említett proglémának én is szem és fültanuja vagyok. És sajnos nem olyan ritka számban megy hogy a rendőrök NE VEHESSÉK ÉSZRE!

Az a Kiss fax azt hiszi rend van, mert lámpákat és rosszul parkolókat büntet kilóra :D

Hála istennek, hogy csak ennyi probléma van, nem úgy mint nagyobb városokban... Vajon ott ezek a rendőr viccek mit kezdenének :?:

kissfero
HozzászólásokCOLON 27
CsatlakozottCOLON 2009.04.17. 21:44

Re: Motorosok

Hozzászólás Szerző: kissfero » 2009.09.13. 10:40

Hello!
Valóban igaz, hogy szerencsére jobbára a közlekedési ügyekkel, na meg holmi kisebb fajsúlyú ügyekkel kell foglakozni a rendőreinknek. Azt sem mondom, hogy el kellene menniük a közlekedési szabálysértések mellett, mert akkor mi is nagyon "elszemtelenednénk", csak az igazán polgárbarát magatartást hiányolom.
Nagyon érezhető az, hogy a bírság összegére hajtanak, s hiába hangoztatják hogy a cél a megelőzés, ez csak szlogen. Nem hiszem, hogy a nyugdíjas papám, nem vette volna figyelembe, ha a fiatal rendőr csak figyelmezteti, az egyből 5 ezerre való büntetés helyett. Szerintem a hatása nem lett volna kevesebb mit a pénzbüntetésnek, csak hát ugye a bevételi tervet teljesíteni kell. :shock:
Egyébként nem valószínű, hogy a helyi közlekedési vezető személye okozná ezt, ez országos tendencia. A fejétől bűzlik a hal, mint közmondás illik ide. Az, hogy megfogjanak egy a városban száguldozó mocist, sok idő, energia és pénzráfordítást igényelne, hiszen ki kéne sakkozni, hogy hol és mikor repesztnek, s felvétellel igazolni is kéne. Mennyivel többet hoz a konyhára, és könnyebb beszedni az egyszerű városi polgároktól a sarcot. :roll:
A rendőrök viselkedési morálja meg sajnos olyan amilyen. :evil: Jó lenne ha tudomásul vennék, hogy szolgálatban ők kellenének hogy példát mutassanak. Na itt mutatkozik meg a parancsnok igazi egyénisége, hogy miként ellenőrzi az embereit, hogy észreveszi e, hogy menyire irritáló az, ha a közeg szabálytalankodik. A 35 – ös úton, a TVK kereszteződés után, a forgalmi sávokon keresztül megforduló rendőr kocsi, nem épp a példamutatás iskola példája, főleg nem annak az autósnak, akit azelőtt bírságolt meg. Pont nem régen láttam ezt, ahogy szabálytalanul, a buszmegállóban állítottak meg egy autóst, s aztán az intézkedés végeztével onnan keresztül vágva az úton, soroltak be a lámpához. Nos egy ilyenért a mezei autós igen csak halmazati büntetést fizetne. :o :shock:

Árpádfia
HozzászólásokCOLON 5
CsatlakozottCOLON 2009.12.14. 12:24

Re: Motorosok

Hozzászólás Szerző: Árpádfia » 2009.12.14. 12:31

Szevasztok sünök

köszi hogy az izzókészletemmel foglalkoztok, kár hogy akkor nem voltatok ilyen figyelmesek mikor a város közepén kergettek a retkes cigányok :)

Magyar rendőr velünk van! a többi ellenség!!!!

BUTTON_POST_REPLY