"FIGYELEM, CSAK PRÓBA"
A Molari tájékoztató rendszerrel kapcsolatban szeretném leírni a vélemyényem.
Nem tudom pontosan, hogy mi értelme annak, hogy két hetente ill. havonta próbálni kell ezt a rendszert. Talán nem stabil ?
Nem tudják beállítani évek óta? Mert hogy ilyen gyakran kelljen próba....
1. Szerintem az emberek immunissá válnak. Én meghallom ezt a hangot és lökök rá az ablakra egy nagyot.
2. Gyerekek, de legfőképpen az idelátogató vendégek (lsd. szlovákok akik fürdeni jönnek stb.) azok mi a fenét gondolhatnak szegények ?
3. Ha tényleg muszáj próbálni ennyit (amit kétlek, csak biztos próbánként is van pénzmozgás...) Akkor miért nem lehet valami teszt jellel, amit a szakemberek kiszűrnének a napi zajból. Egy szimpla, a másodperc töredékéig hallható kattanás, síp, vagy valami okosabb megoldás. Nem hinném, hogy akusztikailag minden egyes alkalommal le kellene próbálni!!!
FÉLRE ÉRTÉS NE ESSÉK!
Kivállónak találom a rendszert, ahol jártam eddig, érthetően és hangosan hallottam. Sőt, nagyon fontosnak, hasznosnak is találom.
MOLARI. "FIGYELEM, CSAK PRÓBA"
Re: MOLARI. "FIGYELEM, CSAK PRÓBA"
Nekem pedig az a problémám,hogy miért délután 1 órakor kell ezt a próbát csinálni. A bölcsi mellett pont van egy hangosan beszélő és a gyerekek(igaz nem csak ott hanem otthon is) felébrednek felsírnak. Miért nem lehet ezt 11-kor csinálni vagy 3-kor ?!
Erre szeretnék én megnyugtató választ kapni.
Előre is köszi
Erre szeretnék én megnyugtató választ kapni.
Előre is köszi
- száliven apja
- HozzászólásokCOLON 7
- CsatlakozottCOLON 2011.03.28. 12:18
Nagyon jó ötlet a MOLARI!
Minden héten kellene, Sőt teljes hangerővel!!
És havonta egyszer Éccakai Próba is Kb Hajnal egykor!!!

És havonta egyszer Éccakai Próba is Kb Hajnal egykor!!!

Ne Báncsátok a fijjamat!!!!!
- száliven apja
- HozzászólásokCOLON 7
- CsatlakozottCOLON 2011.03.28. 12:18
[quote="száliven apja"]Nagyon jó ötlet a MOLARI!
Király vót a próba!!!!!!!!!!!!
Csak azt nem értem, hogy apofázás, (figyelem...) meg a szirénaközt mér van öt perc szünet!!!!!!!!!????????????????
Aszongyák addig acsávó elszi egy cigit, meg bever egy felest!

Király vót a próba!!!!!!!!!!!!
Csak azt nem értem, hogy apofázás, (figyelem...) meg a szirénaközt mér van öt perc szünet!!!!!!!!!????????????????
Aszongyák addig acsávó elszi egy cigit, meg bever egy felest!

Ne Báncsátok a fijjamat!!!!!