Strand parkolás

Amennyiben kérdése van, továbbítjuk az illetékesnek és válaszolunk rá.
BUTTON_POST_REPLY
bebifesz
HozzászólásokCOLON 3
CsatlakozottCOLON 2013.07.08. 22:54

Strand parkolás

Hozzászólás Szerző: bebifesz » 2013.07.10. 14:31

Tisztelt Illetékes!

Több éve probléma már a strand környékén lakóknak a parkolás. Mivel a strandolók előszeretettel használják azt a kevés "lakossági parkolót", ugye még az út szélén is olykor szabálytalanul parkolnak (büntetés persze nekik nem jár),ezzel a város lakónak sok bosszúságot okozva.
Pár éve, gondolom, hogy a környék lakói nyugodtabbak legyenek, a Munkácsy úti, és a Lévay úti parkoló bejáratához embereket ültettek. Már amikor ott ülnek, és nem 100m-re valahol a fa alatt, vagy a fűben feküdve "lesza..va" mindent.
A problémám az, ha már odaültették őket, akkor annak valamilyen funkciója van. Én naív arra gondoltam, hogy azért vannak ott, hogy a turistákat ne engedjék be a "lakossági" parkolóba.Tavaly erre tábla is figyelmeztette még a külföldieket is, hogy NEM PARKOLÓ. Idén még tábla sincs.
Szóval nem értem a műanyag széken ülő emberkék feladatát. A parkolók tele külföldi rendszámos autókkal, akik nem hiszem, hogy mind rokonlátogatáson vannak, valamelyik panelban lakónál.
A kérdésem egyébként, hogy mi a szerepük a parkoló bejárata előtt ülő, vagy sokszor nem ülő fiataloknak?
Amit én látok, az az, hogy jó esetben (20ból 1szer) feláll, ha jön egy autó, megnézi hogy parkolt le, aztán nyugodtan visszaül. Inkább ne üljön ott senki, akkor legalább nem idegesíti az embert a semmittevésük.
Sajnos nem tudom, hogy ezek az emberkék a strand, vagy az önkormányzat megbízásából dolgoznak-e, így nem tudom kinek címezzem a levelet. Remélem nem az utóbbi, mert ez a "munka" fizetést nem nagyon érdemel, főleg a mi pénzünkből. Inkább az ő fizetésükből szerintem nyugodtan be lehetne ruházni 2-3 parkoló automatára, annak több értelme lenne.
Meg lehet haszna is. Válaszukat köszönöm.

Tibor
HozzászólásokCOLON 14
CsatlakozottCOLON 2009.10.08. 06:21

Re: Strand parkolás

Hozzászólás Szerző: Tibor » 2013.07.18. 19:07

Várhatsz az illetékesre. Ez a fórum halott!!!

bebifesz
HozzászólásokCOLON 3
CsatlakozottCOLON 2013.07.08. 22:54

Re: Strand parkolás

Hozzászólás Szerző: bebifesz » 2013.08.25. 00:26

:)
gondoltam, hogy nem lesz válasz, de legalább a mérgemet kiírtam magamból. :)
Tényleg nem értem, hogy a külföldieket miért nem lehet büntetni. Akárhányszor megyek strandolni, a "kerekesszékes" parkolóban mindig csak SK rendszámú autó áll.
Vagy lehet inkább sajnálni kellene őket, hogy náluk ilyen sok mozgáskorlátozott ember van?
Nem egyszer látom, hogy a magyar rendszámú kihajt onnan, a külföldi meg simán beáll. Na persze a parkoló fiú még ilyenkor sem szól.
A másik amit észrevettem mostanában, hogy a Munkácsy úti, és Lévay úti parkolóknál csak akkor ül parkoló fiú, ha hűvösebb az idő. Biztos akkor többen jönnek strandolni.
Hétvégén, vagy ha kánikula van nem is látni őket.

BUTTON_POST_REPLY