Városgazda Nonprofit kft.

Amennyiben kérdése van, továbbítjuk az illetékesnek és válaszolunk rá.
BUTTON_POST_REPLY
Gergo1210
HozzászólásokCOLON 5
CsatlakozottCOLON 2009.11.08. 13:59

Városgazda Nonprofit kft.

Hozzászólás Szerző: Gergo1210 » 2010.06.25. 18:05

Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném megkérdezni hogy miért nem tudja a Városgazda Nonprofit kft. levágni gyakrabban Tiszaújváros és Tiszaszederkénynél a gát oldalán a füvet??
Önök szerint mikor hagyják hogy megnőjön a fű több mint 1m magasra akkor a vegyi szúnyogirtásnak van értelme??? Az udvar felőli oldalt azt rendszeresen levágjuk mert hát hogy nézne ki hogyha nem vágnánk le de azért kérem túlzásba mi sem fogunk esni és nekünk se ingyen adják a gépeket és a benzint hogy még a másik oldalt is mi vágjuk le!! És ha jól tudom nem a mi dolgunk lenne levágni a gáton a füvet mert nem mi kapjuk érte a pénzt!
Maguk (Városgazda Nonprofit kft.) szerint a szúnyogok nem ülnek le a fűbe főleg mikor azt hagyják megnőni?
Tiszaszederkényi vagyok és a gát mellett lakom! És minden nap át kell élnem azt hogy mikor ki akarok menni az erkélyre nem tudok 10 percnél többet ott tölteni mert annyira sok a szúnyog hogy muszáj bemennünk ha nem akarjuk magunkat szétcsípetni!
Kérem Önöket hogy az elkövetkezendő időben sűrűbben vágják le kérem a füvet vagy béreljenek ki egy lakást és lakjanak már kint Tiszaszederkényben a gát mellett csak 1 hetet!Akkor megtudnák hogy sok ember miért van felháborodva!

Köszönöm hogy elolvasták és továbbították ezt az üzenetet!
Üdv.: xy (Gergő)

Kerékgyártó
HozzászólásokCOLON 1
CsatlakozottCOLON 2010.02.04. 12:50

Re: Városgazda Nonprofit kft.

Hozzászólás Szerző: Kerékgyártó » 2010.06.28. 08:38

Tisztelt xy(Gergő)

A Tiszaszederkényi árvízvédelmi töltés az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (ÉKÖVIZIG) tulajdona, így annak gondozása az ő feladata. A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. csak a város tulajdonát képező területeken kaszálja a füvet. Az ÉKÖVIZIG engedélyével a gépjárművel történő termikus ködképzéses és ULV szúnyogirtásnál a gáton is végigment a járművünk, hogy enyhítsük a szúnyogártalmat.

üdvözlettel:Kerékgyártó István

BUTTON_POST_REPLY