Tiszaszederkény avagy a rongálások helyszíne!

Amennyiben kérdése van, továbbítjuk az illetékesnek és válaszolunk rá.
BUTTON_POST_REPLY
Gergo1210
HozzászólásokCOLON 5
CsatlakozottCOLON 2009.11.08. 13:59

Tiszaszederkény avagy a rongálások helyszíne!

Hozzászólás Szerző: Gergo1210 » 2011.05.29. 23:07

Tisztelt Szerkesztőség!
Mélyen felvagyunk háborodva azzal kapcsolatban ami itt Tiszaszederkényben folyik!
Kezdjük akkor sorban miről is van szó.

1.: Megépítették a tájházat ami persze nem is gond és nincs is vele semmi baj. De úgy tűnik vannak emberek akik nem tudnak megbecsülni semmit ami értük van azért hogy szép legyen ez a település. A tájház előtt kivan rakva 2 db. fából készült virágláda amiben virágok vannak ültetve! Csodával határos módon nem sokkal hogy beleültették és virágzott tövestől vagy ellopták vagy eltördelték a virágokat. Persze azóta már ültettek bele más virágot de kitudja meddig lesznek azok is benne.

2.: A művelődési ház előtt létesítettek évvekkel ezelőtt egy ivókutat. Pár hónappal ezelőtt figyeltük is hogy mi rajta az a szép nagy lyuk az oldalán. De különösebben nem is foglalkoztunk vele mert úgy voltunk vele hogy lehet azért van úgy hogy ne lehessen megnyitni nehogy szétfagyjon. De teltek múltak a hónapok és változás nem lett. Ugyanúgy ki van törve belőle egy darab és az egész felső része úgy mozog hogy attól fél az ember ha hozzáér hogy leesik onnan. Csak abba gondoljanak bele hogy majd nyáron a turisták mit fognak szólni ha véletlenül szeretnének belőle inni?? Mert tavaly nyáron is elég sokszor volt hogy abból ittak amikor mentek a szállásukra. Kérem hogy mihamarabb ha lehet orvosolják.

3.: Mostanában szoktuk látni hogy összecsődülnek fiatalok kb. 6-7-en és biciklikel ugratnak fel a padokra ismét-csak a művelődési ház előtt azon ugrálnak és sarazzák össze és teszik tönkre a padokat ami igazán zavaró mert jó lenne néha ráülni és beszélgetni de egyszerűen nem lehet! Na meg szétdobálják a szemetüket, este beugrálnak az orvosi rendelő udvarára és a rendelő mögött a fa asztalokon és padokon ugrálnak ("parkour"). :evil: És ha az ember rájuk szól akkor fel vannak háborodva és visszaszólogatnak. Hol élünk mi? Régebben ilyen elő nem fordult volna.

Kérem ezek ellen tegyenek valami lépéseket mert kezd egyre jobban elfajulni a helyzet! Talán egy térfigyelő kamera lenne a megoldás?? Bár ezt nem nekem kell eldöntenem mert nem az én feladatom de annak sincs értelme hogy 3-4 óránként elmegy egy rendőrautó. Előre is köszönöm a válaszát.
Ui.: Gyors hatékony lépés, kevesebb pénzkidobás!

Üdv.: Gergo1210

BUTTON_POST_REPLY