Köztéri óra

Amennyiben kérdése van, továbbítjuk az illetékesnek és válaszolunk rá.
BUTTON_POST_REPLY
fzr
HozzászólásokCOLON 2
CsatlakozottCOLON 2012.05.18. 22:43

Köztéri óra

Hozzászólás Szerző: fzr » 2012.05.18. 22:55

Nemsokára kezdődik a Triatlon Nagyhét. Ilyenkor a város ünneplőbe öltözik, a parkok megújulnak, az illetékesek kicsinosítják a várost. Csak egy dologról feledkeznek meg évek óta: a dísztavon átívelő híd nyugati oldalán áll egy régimódi, de pontosan járó köztéri óra. Örülünk neki, mert jó, hogy van és mutatja a pontos időt.
Csak a tartóállvány ne nézne ki ilyen gyalázatosan. Csupa rozsda, foltokban hiányzik róla a festék. Egy doboz alapozó és egy doboz (lehetőleg nem szürke, hanem valami vidám színű) fedőfesték megoldaná a problémát. Ugye jut rá pénz még a nagy esemény kezdete előtt?

fzr
HozzászólásokCOLON 2
CsatlakozottCOLON 2012.05.18. 22:43

Re: Köztéri óra

Hozzászólás Szerző: fzr » 2012.06.26. 22:09

Bár választ ezen a fórumon nem kaptam az észrevételemre, de örömmel láttam, hogy meghallgatásra talált, mert az óra megújult külsővel mutatja az időt.

Azért még egy észrevételem van a dísztó környéki parkkal kapcsolatban: üdítő látvány volt a park köztéri lámpákon lévő "I love (szivecske) triatlon" táblák, amelyek nagyrésze vagy az időjárás, vagy a vandalizmus áldozata lett. Nem lehetne ezeket is pótolni? Ez sem lehet egy jelentős összeg.

BUTTON_POST_REPLY