"kocsitologatók" a Tesco-nál!!!!!!!!!!!!!

Amennyiben kérdése van, továbbítjuk az illetékesnek és válaszolunk rá.
BUTTON_POST_REPLY
Avatar
száliven apja
HozzászólásokCOLON 7
CsatlakozottCOLON 2011.03.28. 12:18

"kocsitologatók" a Tesco-nál!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: száliven apja » 2011.04.13. 17:57

Azért ez már felháborító!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
RÉGEN CSAK A PIACNÁL. MEG A TISZA ELŐTT " LEJMOLTAK" A RÁSZORULÓK,dE mOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Legutóbb a Tesco-nál járva, csapatosan kéregetnek kocsit, a kis cigánygyerek az apjával, a pipás, a sánta szőrös pofájú, a jól öltözött részeg, az összetört pofájú, stb... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És ha nem adom oda a kocsit, "csak a százasér' mer' ( pofátlanul meg is mondják): Borra kell, akkor beszólógatnak!!!!!!!!!!!!!!!!!


HATÉKONYABB FELLÉPÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:
Ne Báncsátok a fijjamat!!!!!

Avatar
Száliven fija
HozzászólásokCOLON 3
CsatlakozottCOLON 2011.04.15. 16:39

Re: "kocsitologatók" a Tesco-nál!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: Száliven fija » 2011.04.15. 16:53

Öcsém!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ez a csapat állandóan változik, ma az öreg pipás tök részegen, fel alá szaladgált a parkolóban, mint kakas a szemétdombon- magát kihúzva- érthetetlenül dünnyögött valamit, amiből csak a bort lehetett kivenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma ismét új arc tűnt fel, egy piros poláros kopasz ötven körüli alkesz, viszont az összetört v. vert arcú eltűnt ! :roll: :roll: :roll:
Ne báncsátok apámat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar
Száliven fija
HozzászólásokCOLON 3
CsatlakozottCOLON 2011.04.15. 16:39

Re: "kocsitologatók" a Tesco-nál!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: Száliven fija » 2011.04.17. 12:05

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Újabb arcok, ezúttal egy "tökinél" kiszakadt gatyájú volt a kis cigánygyerekkel meg az apjával, + egy sovány bajszos tök részeg!!!!!

A biztonsági őrők minek vannak???????
Ne báncsátok apámat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zeuszgabi
HozzászólásokCOLON 25
CsatlakozottCOLON 2009.06.11. 12:02

Re: "kocsitologatók" a Tesco-nál!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: zeuszgabi » 2011.04.21. 00:34

Helló!

Én már régen vásároltam ott, hogy bevásárlókocsi is volt nálam. De ha ez így van, szomorú. Nagyobb városokból ismert jelenség, ahol buszmegállókban, parkolókban, nagy áruházaknál, utcán, stb. kéregetnek. Aztán nem merem otthagyni az autót, félve, hogy kárt tesz benne, ha nem adok neki semmit. És ez csak rosszabb és rosszabb. Most, hogy csak hétvégenként járok haza, még jobban zavar a szemetes konténereket túrók látványa. Egyik után jön a másik, és nincs megállás a guberálásból. Nem telik el pár perc és jön a következő kliens, akit talán kiszolgál a nem erre rendszeresített tároló. Én nem ellenük vagyok, de ha olyan nehéz körülmények között élnek, a guberálásra akkor sem szorulhatnak rá más szemetéből, hiszen bőkezűen adózunk, ellátjuk őket minden földi jóval. Ha meg keveslik vagy egyszerűen erre is képtelenek, hogy segélyért folyamodjanak (mert sajnos értelmiségi szintjük nem éri el egy átlag emberét) irány hát a kukák túrása. Ha jól tudom mindezt büntetlenül tehetik, bírságot nem róhatnak rájuk, ha mégis megtennék, mert szemetelnek, úgy sem fizetik be...
Pár éve láttam kezdeményezést a szemetes konténerek zárt, fedett tárolójának kialakítására. Önkormányzati segítséggel az összes városi társasházak figyelmét fel kellene hívni eme lehetőségre, hogy ne ez a látvány fogadja az itt élőket és ide látogatókat (ha már turisztikában próbálunk utazni) kora reggel, nap közben, délután, este, folyamatosan, hogy valaki a szemétben matat.
Anyagilag egy ilyen rendszer számításaim szerint elenyésző lehet egy társasház életében, egyszeri beruházás, évente le kell festeni, esetleg javítani a zárat rajta. Mást nem zavar? Csak engem bosszant? Elnézést, hogy kicsit eltértem a témától, de kitalálhatnának erre is valamit. És ezt nem mondhatjuk diszkriminációnak vagy bármi másnak. A szemetünk is saját tulajdonunkat képzik, míg azokat el nem viszik onnan, nem? Azért fizetünk a szállításért, hogy a megfelelő helyre kerüljön, nem azért, hogy széthordják, kitúrják, szétdobálják. Ennyi erővel pénzt is dobálhatnánk bele...

szerkesztő
HozzászólásokCOLON 121
CsatlakozottCOLON 2009.04.21. 10:45

Re: "kocsitologatók" a Tesco-nál!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: szerkesztő » 2011.04.27. 14:49

Az AVE Miskolc Kft. a közeljövőben tájékoztatót tart a társasházi közös képviselőknek. Ezen az eseményen valószínűleg szó lesz a konténertárolókról is, ugyanis a cég rendelkezik ilyennel. Információm szerint mintegy 100-120 ezer forint egy "egybeállásos" zárható tároló kialakítása.
Az önkormányzat vezetése pedig kész úgy módosítani a lakástulajdonosok egyesülete által kezelt felújítási alap felhasználásáról szóló megállapodást, hogy erre a célra is pályázhassanak a lakóközösségek.
Mindazonáltal az Ön által is felemlegetett "kísérlet" kudarca is azt bizonyítja, hogy ez a kérdés - a zárható tároló - a lakók elhatározásán és fegyelmezettségén áll vagy bukik.

Avatar
torokgabi72
HozzászólásokCOLON 4
CsatlakozottCOLON 2011.09.13. 20:00
Tartózkodási helyCOLON Tiszaújváros
CONTACTCOLON

Re: "kocsitologatók" a Tesco-nál!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: torokgabi72 » 2011.09.14. 14:36

Szerencsétlen kukások, van elég bajuk, nem jókedvükből kukáznak!
És mostanában már nem dobálják szét a szutykot maguk után!
Kép HENDRY FOREVER!

józsi
HozzászólásokCOLON 24
CsatlakozottCOLON 2011.12.13. 14:15

Re: "kocsitologatók" a Tesco-nál!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: józsi » 2011.12.25. 23:01

Én odaadom nekik a kocsit minden alkalommal.
Van egy MOL-os kartonpapírból készült zsetonom amivel műxik a kocsi, ráadásul kijön a pénztartóból. Így mindíg üres kocsival járok. Ezt a szokásomat azóta vettem fel mióta lenyúlták a 100-assal töltött kocsimat az áruházon belül. volt benne egy-két árucikk, azzal együtt eltolták. Dühöngtem egy sort, de azóta nem teszek bele pénzt. A metodika: Vékony műanyagból vagy kemény kartonból kivág az ember egy 100ft mérető kört aminek egyik oldalán van egy betoló szár. Ha elég vastag akkor a zárszerkezetet kinyitja, ha elég vékony akkor kicsúszik a tartóból. Ezt a MOL-tól tanultam, a benzinkúton osztogattak ilyen szerkentyűt. De van még Kanyok-FIDESZ feliratú műanyag érmém is, igaz az nem jön ki. De ha az volt benne még nem nyűlták le a kocsimat. Visszatolni sem akarták érte! -:)

BUTTON_POST_REPLY